Ga naar de inhoud

Onygen creme.

Gebruik bij Onycholyse, regeneratie van het verzwakte nagelbed op handen en voeten.

Aanbevolen voor diabetici.

De innovatieve formule van de crème, beschermd door octrooirecht, bevat colostrum bovinum met 40% vet, d.w.z. rundercolostrum rijk aan meer dan 250 verbindingen in hoge concentratie – ongeëvenaard in enig ander natuurlijk product. De grootste waarde in colostrum zijn eiwitten zoals: immunoglobulinen, lactoferrine, lysozym en lactoperoxidase. Deze stoffen hebben sterke antibacteriële, antivirale en schimmelwerende eigenschappen. Bovendien vind je in rundercolostrum vetten, koolhydraten, groeifactoren en derivaten van nucleïnezuren. De vette biest wordt ook gekenmerkt door een hoog gehalte aan B-, A-, D- en E-vitamines en goed opneembaar calcium.

De formule van het preparaat is gebaseerd op vloeibaar-kristalemulsies, waardoor de penetratie van actieve ingrediënten effectiever is vanwege hun lamellaire structuur.

Pas de creme toe op probleemgebieden. Twee keer per dag inmasseren. Een keer per week een nacht onder pakking aanbrengen. Gebruik het preparaat na overleg en onder begeleiding van een podotherapeut of voetverzorgingsspecialist.

Inhoud 20 ml.