Ga naar de inhoud

Podoflex huidverzachtende gel of spray voor (medisch) pedicures.

Podoflex huidverzachtende gel kan worden gebruikt om harde verhoornde huid en likdoorns zacht te maken om ze makkelijker weg te kunnen snijden of frezen.

Het product bestaat uit 25% ureum en glycerine dat heel effectief huid zachter kan maken.

De gel is verrijkt met biolin een prebiotica dat de natuurlijke balans van de huid hersteld. Space is aan het product toegevoegd voor  een verkalmend en verfrissend effect.

Breng het product aan op de te behandelen gebied en laat afhankelijk van de ernst van het eelt 3 tot 5 minuten intrekken. Hierdoor wordt het eelt of de hardere huid zo verzacht dat het makkelijker met de scalpel of met de frees te verwijderen is. Na inwerken wel verwijderen met liefst warm water.

Inhoud 500 ml.

Podoflex huidverzachtende spray met 20 % ureum en 5 % melkzuur, aloe vera sap, panthenol en allantoin. Voor sterke verzachting van de epidermis. Door de verweking van de huid is de behandeling van eelt en likdoorns makkelijker en kan gevoeligheid worden voorkomen. Het mint aroma verfrist en ontspant de voeten. 

Spray de Podoflex op de te behandelen plaatsen en laat afhankelijk van de ernst van het eelt 3 tot 5 minuten intrekken. Hierdoor wordt het eelt of de hardere huid zo verzacht dat het makkelijker met de scalpel of met de frees te verwijderen is. Na inwerken wel verwijderen met liefst warm water.

Inhoud 200 ml.