Ga naar de inhoud

Wat is er nieuw?

1 Mei 2024.

Vanaf nu is de Oleum herbal podologische olie ook verkrijgbaar in een 10 ml. uitvoering! De prebiotic spray is vanaf nu ook verkrijgbaar in een 750 ml. navulling.

4 februari 2024.

Vanaf deze dag is ook in Nederland de Oleum herbal Actieve podologische olie beschikbaar. Deze olie in een 30 ml. uitvoering met pipet kan zelfs de droogste nagels en nagelriemen van handen of voeten herstellen. Met o.a. geozoniseerde olijfolie, jojobaolie, rozemarijn en lavendelolie is dit het natuurlijke product waarmee je echt serieus resultaat gaat boeken.

8 Januari 2024.

Een nieuw jaar en ook een nieuw Podopharm product.

Een universele eeltweker die niet met water hoeft te worden afgespoeld en die bij aanbrengen een handig schuimvormend vermogen heeft zodat het goed blijft hangen op de plaats van aanbrengen. In een spray van 200 ml. Er gaan geruchten dat deze later dit jaar ook in een handige navulverpakking beschikbaar komt.

30 Augustus 2022.

De srubs zijn er nu ook in een handige “mini” uitvoering met een inhoud van 300 ml. in plaats van de originele 600 ml.


25 April 2022.

De Foams zijn terug, in een grotendeels nieuwe samenstelling. De serum foam voor handen en nagels is ongewijzigd. De voetfoam met 15% ureum voor de verhoonde huid. De “oude” voetfoam met spirulina is nu met microzilver en greater celandine. Superzuinig in gebruik en lekker makkelijk aan te brengen.

14 April 2022.

Nog een medical device dat kan worden toegevoegd aan de Podopharm familie. De dermatologische body soap is een all round vloeibare zeep en een oplossing voor de gevoelige huid. Wassen met de aXovelum complex zeep geeft rustig aan de huid terwijl het reinigt.

podopharm vloeibare zeep

4 April 2022.

2 nieuwe produkten voor het behandelen van wratten. Een gelachtige vloeistof voor het aanstippen van de wrat door de pedicure en een zalf voor thuisgebruik met zink en Thuja olie. De Verru shot acid liquid is een medical device en mag niet door consumenten gebruikt worden, alleen door de pedicure. De Verru immune skin care paste is voor thuisgebruik en voor kleinere wratjes.

12 Juni 2021.

De kracht van colostrum is vanaf nu ook verkrijgbaar in een handig lipserum. Geniale, effectieve lipverzorging. Nu kunnen schrale en/of gesprongen lippen echt tot het verleden behoren.


16 mei 2021.

Gelijk met de nagelversterkende lak introduceerd Podopharm ook deze topper om een eind te maken aan korte rafelige afgekloven nagels.

Een nagelversterkende lak met een bittere smaak die gebruikt kan worden om van het nagelbijten af te komen.

Inhoud 9 ml.

16 mei 2021.

Weer een nieuw product toegevoegd aan het arsenaal van Podopharm producten, ditmaal vooral voor de manicure.

Het nagelversterkend serum is vanaf nu uitgebreid met de nagelversterkende nagellak, ideaal als de nagels worden gelakt.

Bevat geen formaldehyde of tolueen!

Inhoud 9 ml.


10 mei 2021.

De Podopharm academy is beschikbaar!

We gaan zoveel mogelijk informatie verzamelen over onze producten, ingrediënten, foto’s, video en tekst. Een naslagwerk met voor ieder product een dossier. Zo ben je snel en efficient op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent een Podopharm product. Om geheel kosteloos deel te nemen kun je na registratie op de site een mail sturen naar info@podopharm.nl  met in het onderwerp academy. Je wordt dan zo spoedig mogelijk toegevoegd en vanaf dat moment kun je hier de productkennis vinden.

1 mei 2021.

Vanaf nu zijn ook de voetcrème met 10% ureum en de voetcrème  met 25% ureum, voor zeer droge verhoornde plekken op de voet, voor 100% opgebouwd uit natuurlijke vetten en olien.

Heerlijke producten om effectief droge voeten te lijf te gaan!

De 10% ureum is verkrijgbaar in 75 en 500 ml.

De 25% ureum is verkrijgbaar in 75 ml.


24 april 2021.

De voetcrème met lipiden is compleet gerestyled.

Vanaf nu is de lipiden voetcrème volledig opgebouwd uit plantaardige vetten en oliën.

met een combinatie van natuurlijke karite boter vetten, sinaasappel schil wax, hennep en sojaboon olie.

De Lipex L’sens plantaardige olie is een vegan alternatief voor lanoline, het heeft een water bindende capaciteit van tot 150%.

Verkrijgbaar in 75 en 500 ml.

1 maart 2021.

Er is een nieuwe soak toegevoegd aan het assortiment voor de wellness en de spa.

Het is een badzout met magnesium, kalium, vitamine E en natuurlijke olien.

Magnesium verbetert de algehele kwaliteit van de huid en kalium houdt de huid gehydrateerd.


16 september 2020.

Nieuwe verpakkingen van de 10 ml. flesjes.

Het gouden trio van Podopharm, de vloeistof tegen ingegroeide nagels, de Mykobooster nagelolie en het nagelversterkende serum zitten vanaf nu in het mooie bruine NEDERLANDSE flesje met een wit dopje en glazen pipet.

24 augustus 2020.

De nieuwe Airless pompen zorgen voor een lege verpakking zonder verspilling en voor een hygiënische opslag van het product.

Je vind de airless pompen op de 500 ml. verpakkingen van de voetcreme met colostrum, de voetcreme met zilverionen, de voetzalf met 10 % ureum en het Skinflex hand crememasker met Shea boter en Goji extract.

Stabiele en voordelige 500 ml. verpakkingen nu dus ook met geavanceerde pomp.

En ze zien er ook nog mooi uit!

21 Augustus 2020.

Vanaf eind augustus 2020 is Podopharm dan eindelijk ook in Nederland te koop!

Er wordt hard gewerkt om de laatste voorbereidingen te treffen.

Podopharm is snel gegroeid en is ondertussen actief in een groot aantal Europese landen, waaronder Ierland, Engeland, Portugal, Duitsland en Griekenland.

Hieronder vind je een afbeelding van de laatste gang van zaken.